Filius
De Echte Bakker

Onze broodspecialiteiten

Als Echte Bakker ontwikkelen we regelmatig heerlijke nieuwe broden. Deze broden zijn gemaakt van de beste grondstoffen die alleen voor ons verkrijgbaar zijn. Kom eens langs. We laten u graag onze specialiteiten proeven.

Zonnebloembrood

Zonnebloembrood

Een heerlijk en mals meergranenbrood gemaakt van tarwemeel, lijnzaad, sesamzaad, stukjes geroosterde hazelnoten en moutmeel. Aan de buitenkant zit dit vierkante brood vol met zonnebloempitten.

GildeKorn

GildeKorn

Het donkerste brood van Nederland is verrassend licht en fijn van structuur. De geroosterde mout geeft het brood een nootachtige smaak en de structuur wordt gevormd door het volkorenmeel. Andere granen zijn haver, gierst en rogge en we voegen gemalen lijnzaad, sesamzaad en zonnebloempitten toe.

Overige specialiteiten

Yesenaartje

Bij Filius De Echte Bakker hebben we ook een echt streekprodukt het yesenaartje!

Deze lekkernij is heerlijk voor bij de koffie.

Een Yesenaartje wordt gemaakt van twee laagjes schuim (eiwit en suiker) met daartussen heerlijk lucht geklopte botercrème met mocca. Echt een aantrader als u eens in de buurt bent!

Yesenaartje

Taarten en gebak

Het assortiment gebak en de vele soorten taarten die wij als Filius De Echte Bakker maken staan alom bekend om de heerlijke smaak en de fraaie afwerking.

Bestel ook eens een leuke fototaart met een foto van uzelf of iemand die u dierbaar is erop. Of een leuke kindertaart met K3, Cars, of elke andere foto. (wij bezitten vele foto's maar lang niet alles) U kunt de foto ook zelf aanleveren in een .jpg bestand in een zo hoog mogelijke resolutie. Te lage resoluties geven een onduidelijke foto.

Foto taarten komen het besten tot zijn recht op taarten vanaf 16 pers.

Wij maken taarten vanaf 10 pers. tot 42 pers. maar ook op speciale vragen geven wij graag antwoord. 

Voor meer info of wilt u gelijk bestellen mail naar: filius@echtebakker.nl

Ons motto is alles kan! (bijna dan)

Taarten en gebak

Filius, De Echte Bakker

Kerkplein 2
4401 ED Yerseke
0113-571494
maandag 08:00 - 17:00
dinsdag 08:00 - 17:00
woensdag 08:00 - 17:00
donderdag 08:00 - 17:00
vrijdag 08:00 - 17:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten